A+ A A-

Velkomen på bre og fjell!

Jostedalen er ei vestlandsbygd med ein sterk lokal kultur, storslått natur og ikkje minst mektige brear som omkransar dalen og strekkjer seg langt nedover fjellsidene. Mest kjend er Nigardsbreen, den lettast tilgjengelege av brearmane på Jostedalsbreen, som kjem heilt ned på 330 moh. før han må gje tapt for låglandssommaren.

Jostedalen Breførarlag tilbyr varierte turar og kurs som varer frå 1 time til 6 dagar. Dei mest brukte turområda er breane i Jostedalen og fjella i Jotunheimen.

Forholda i Jostedalen gjev framifrå vilkår for å kunne tilby gode brekurs og klatrekurs.

Breførarlaget arrangerer kvart år vårskituren 'Jostedalsbreen på langs' i mai og juni. For turar/kurs om vinteren viser me til selskapet Fimbul Jostedal og Norgesguidene som begge tilbyr ulike typar vinteraktivitetar i Jostedalen og Jotunheimen.

 

 

 

  • 1
  • 2
Prev Next

05-07-2014

Nigardsbreen

No er det høgsesong og mange deltek på dei ulike blåisturane på Nigardsbreen. For å vere trygg på å få vere med på turane , bør ein reservere plass...

05-07-2014

Toppturar

Tursesongen på Fondsbu i Jotunheimen startar i år den 14. juli. Måndag og laurdag går me til Falketind, tysdag og fredag til Uranostind og torsdag til Falketind via Stølsnostind. Vel...

21-12-2013

Dato og prisar for sesongen 2014

Heimesidene våre er no oppdatert med aktuell info for sesongen 2014. Velkomen på turar og kurs på bre og fjell i 2014!

14-11-2013

2013

Takk for ein god tursommar!

Sviggum Design